САЛЬТИСОНИ

це топова закуска на українському столі. Смакує на щодень і у свято!

Сальтисон домашній в/У

Ми знаємо як ви полюбляєте домашні сальтисони. Такі м’ясисті, соковиті та ще й з приправами. Саме тому ми створили зельц чималих розмірів, що вдовольнить гастрономічні забаганки навіть великої родини.

У складі продукту уже давно знайомі інгредієнти. А який аромат свинячого м’яса! Умм… наш сальтисон просто тане у роті. Відтепер ласуйте вдосталь, смакоти вистачить усім!

   Cклад: м’ясо свинячих голів, шкіра свині, сіль, перець, кмин, желатин.

   Вага: 500 г; 1600 г.

   Упаковка: текстильна оболонка, запакована під вакуумом.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

САЛЬТИСОН ДОМАШНІЙ П/А

Король святкового столу – сальтисон. Збагачений природнім колагеном, ситний і пікантний, а завдяки виключно натуральними складниками – корисний. Чудово смакує із соусами, ви тільки спробуйте! Ми у  «Вербена Meat» полегшили життя українським господиням – приготували смачнющий сальтисон за них! Просто купуйте і смакуйте апетитний зельц, коли забажаєте.

   Cклад: м’ясо свинячих голів, шкіра свині, сіль, перець, кмин, желатин.

   Вага: 300 г.

   Упаковка: поліамідна оболонка.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

САЛЬТИСОН БАВАРСЬКИЙ

Знаєте як у Баварії називають наш сальтисон? Зельц! Це такий собі різновид холодцю: багатий на свинину і з наваристим бульйоном. Просто неймовірно смачний і дуже ситний. З нього можна приготувати апетитну нарізку, прикрасити зеленню і вуаля – гості будуть вражені цією стравою. Після застілля точно проситимуть рецепт, адже наш сальтисон смакує по-домашньому.

   Cклад: м’ясо свинячих голів, шкіра свині, серце свині, бульйон, сіль, перець.

   Вага: 300 г.

   Упаковка: текстильна оболонка, запакована під вакуумом.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

САЛЬТИСОН делікатесний

Який він, український делікатес? Це сальтисон із свинячої голови! Звучить брутально, а смакує по-королівськи. Ми у «Вербена Meat» приготували зельц за традиційним рецептом. Саме тому його обожнюють ласувати всі без виключень. Відрізати м’ясистий шматочок і з’їсти разом із чорним хлібцем. Умм… смакота, просто не відірватися. Спробуйте й ви!

   Cклад: м’ясо свинячих голів, шкіра свині, сіль, спеції.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: поліамідна оболонка.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

САЛЬТИСОН ОСОБЛИВИЙ

Особлива страва на кожен день – це наш фірмовий сальтисон. Ми приготували його з добірного м’яса свині й заправили часником.  Ніжні скибочки сальтисону тануть у роті. Скуштувавши один раз, обов’язково захочеться ще. Зельц – це  чудова холодна закуска, яка стане окрасою будь-якого столу. І найголовніше – не треба витрачати час на приготування, «Вербена Meat» уже зробила все за вас.

   Cклад: м’ясо свинячих голів, шкіра свині, бульйон, сіль, перець, часник мелений.

   Вага: 300 г.

   Упаковка: поліамідна оболонка.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

САЛЬТИСОН ЯЗИКОВИЙ

Подейкують, що перший рецепт сальтисону прийшов до нас із Італії. Однак ця страва так полюбилась українцям, що ми вже називаємо її своєю, традиційною. Наш зельц ситний, м’ясистий, із бульйончиком та свинячим язиком, щедро приплавлений тмином. Ці прянощі розкривають аромат і додають пікантності. Ласуєш одну скибочку холодного язикового сальтисону, а рука вже тягнеться по іншу. Ми створили продукт, перед смаком якого неможливо втриматись!

   Cклад: м’ясо свинячих голів, язик свині, шкіра свині, бульйон, сіль, перець, кмин.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: текстильна оболонка, запакована під вакуумом.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

САЛЬТИСОН МОЗАЇКА АСОРТІ

Сальтисон нашого виробництва – це щільний студень у вигляді ковбаски. У ньому багато шматочків свинячого м’яса, наваристий бульйон, що допомагає скибці сальтисону просто танути в роті. Майоран солодко пахне і додає зельцю пряності. Такий смак неможливо забути. Ласувати цією святковою стравою відтепер можна не лише  у визначні дати, а коли забажаєте! З нашими сальтисонами – банкет щодня!

   Cклад: м’ясо свинячих голів, шкіра свині, бульйон, сіль, майоран.

   Вага: 300 г.

   Упаковка: поліамідна оболонка.

   Термін придатності: до 15 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

ковбаса ліверна лагідна

М’ясна, ароматна й тане у роті – це ліверна ковбаса від «Вербена Meat»! Ми створили справжній продукт за українською рецептурою. Коли куштують нашу ковбасу обов’язково кажуть: «Вау, смакує як колись! Та ні, навіть краще!». А всі, кого цікавить з чого робиться ліверна ковбаса продовжуйте читати далі, ми розкриваємо секрети нашого виробництва.

   Cклад: субпродукти свині, шкіра свині, бульйон, сіль, цукор, цибуля, перець чорний, кмин, екстракт прянощів.

   Вага: 1000 г.

   Упаковка: натуральна черева (кишка) свиняча, продукція у вакуумній упаковці.

   Термін придатності: до 10 діб.

   Зберігати при температурі 0 +6⁰C.

Наша адреса

вул.Маяковського, 44

м.Нововолинськ

Волинська область

45400

Виробничі потужності

вул.Княгині Ольги, 68

м.Нововолинськ

Волинська область

45400

Маєте питання?

+38 067 329 56 74

info@verbenameat.com.ua

пн-пт – 8:00-17:00