м’ясні КОНСЕРВИ
Поживний перекус вдома, на природі й у мандрах. Смакує по-домашньому!
Курятина «Поліська»
У цій консервації – пряне куряче м’ясо, насичене соковитими смаками ріпчастої цибулі та моркви. Воно просто тане в роті. Найкращий варіант ситного перекусу в будь- який час! Готово як для самостійного вживання, так і з різними гарнірами. Наприклад, з улюбленою пастою чи домашнім пюре. Виконано в найкращих українських традиціях.
Cклад: м’ясо куряче на кістці, морква, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, підсилювач смаку та аромату Е621.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Свинина «Поліська»
За що так сильно полюбляють свинину? За її високу поживність і соковитість. Доведено, що це одне з найбільших джерел необхідних амінокислот для підтримки нашого організму. Зручно брати із собою на риболовлю чи дачу, аби швидко та смачно втамувати голод. У поєднанні з розмаїттям каш, консервована свинина стає гарним обідом або вечерею для всієї родини. Шматочки ніжного м’яса ідеально посолені та приперчені. Ми дбаємо про смак, а ви – про насолоду!
Cклад: свинина напівжирна, свинина жирна, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний, підсилювач смаку та аромату Е621.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Яловичина «Поліська»
Тільки відкриваєте баночку, а настрій вже на висоті. Найніжніша яловичина разом із запашним лавровим листом створюють незабутній аромат. Дотримуючись українських м’ясних традицій, ми створили для вас цілу диво-порцію досконалих смаків, що гарно доповнять будь-яке застілля.
Cклад: м’ясо яловичини, жир яловичий витоплений, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний горошком, лавровий лист.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Язики свинні у власному соку
Свинні язики – один із найдовершеніших делікатесів серед м’ясної продукції в Україні! Їх ніжна та м’яка текстура підкорює серця й рецептори з першого шматочка. Візьміть із собою на природу, адже це ідеальний варіант ситного перекусу навіть для великої компанії. Гарантуємо найвищу якість і беззаперечну натуральність продукту.
Cклад: субпродукти м’ясні першої категорії (свинячі язики), цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 3 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Щічки свинні
На той випадок, коли захочеться посмакувати чимось корисним і смачним водночас. Свинні щічки – це важливе джерело білків і жирів для нашого організму, які дають довготривалий заряд енергії та бадьорості. Чудово поєднуються з улюбленими домашніми стравами, додаючи їм виразніших смакових барв. Особливо радимо подавати разом зі смаженими грибами та брюссельською капустою – така смакота западе в душу кожному!
Cклад: свинячі щічки, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист, підсилювач смаку та аромату Е621.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
М’ясо індиків у власному соку
Продукт, який високо цінується в кулінарній царині. М’ясо індика славиться своєю неймовірною ніжністю й делікатністю. Завдяки пікантним барвам цибулі, моркви, солі й перцю, ви зможете сповна насолодитися його соковитими смаками. Подавати можна з найрізноманітнішими гарнірами, яких тільки забажає душа. З такою консервацією ви витрачатимете менше часу на приготування та більше часу на задоволення.
Cклад: м’ясо індиків, морква, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Сніданок м’ясний з яловичиною
Cклад: м’ясо яловичини, шкурка свиняча, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець духмяний горошком, перець чорний мелений, лавровий лист.
Вага: 325 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 3 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
КОНСЕРВА З ГОЛОНКИ
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
яловичина тушкована
Cклад: м’ясо яловичини, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний горошком, лавровий лист.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Вага: 525 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 4 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
М'ЯСо курей У власному соку
Це 100% заряд ситості під час туристичних походів та літніх фестивалів. Це ваш смачний варіант, щоб «підкріпитися» на природі і навіть тоді, коли дружина поїхала гостювати до мами. «Вербена Meat» створили консерви з м’яса курей, із шматочками натуральних овочів, приправлені духмяними спеціями. Ця м’ясна консерва вживається з хлібом, кашею і картоплею. Умм… Смакує по-українськи!
Cклад: м’ясо куряче, морква, цибуля, сіль, перець.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Cклад: м’ясо куряче, морква, цибуля, сіль, перець.
Вага: 525 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Cклад: м’ясо куряче, морква, цибуля, сіль, перець.
Вага: 325 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
СВИНИНА ТУШКОВАНА
Соковита свинина… о , так! Це без сумніву м’ясо №1 в Україні. Ми затушкували ваше улюблене м’ясце, приправили його духмяними спеціями й додали цибульки. Аромат божественний, а на смак ще краще! Свинина тушкована в банках – ідеальний вибір для відпочинку в лісі, для чоловічих вилазок на рибалку і за домашнім столом.
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Вага: 525 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 4 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Cклад: м’ясо свинини, цибуля, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.
Вага: 325 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 4 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
СВИНИНА "ВОЛИНСЬКА"
Вага: 500 г.
Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.
Термін придатності: до 2 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Вага: 525 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 4 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Cклад: свинина нежирна, свинина жирна, шкіра свиняча, цибуля, сіль кухонна, перець, лавровий лист.
Вага: 325 г.
Упаковка: жерстяна банка.
Термін придатності: до 4 років.
Зберігати при температурі 0 +20⁰C.
Групова упаковка по 6 штук.
Наша адреса
вул.Маяковського, 44
м.Нововолинськ
Волинська область
45400
Виробничі потужності
вул.Княгині Ольги, 68
м.Нововолинськ
Волинська область
45400
Маєте питання?
+38 067 329 56 74
info@verbenameat.com.ua
пн-пт – 8:00-17:00