м’ясні КОНСЕРВИ

Поживний перекус вдома, на природі й у мандрах. Смакує по-домашньому!

Курятина «Поліська»

У цій консервації – пряне куряче м’ясо, насичене соковитими смаками ріпчастої цибулі та моркви. Воно просто тане в роті. Найкращий варіант ситного перекусу в будь- який час! Готово як для самостійного вживання, так і з різними гарнірами. Наприклад, з улюбленою пастою чи домашнім пюре. Виконано в найкращих українських традиціях.

   Cклад: м’ясо куряче на кістці, морква, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, підсилювач смаку та аромату Е621.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

Свинина «Поліська»

За що так сильно полюбляють свинину? За її високу поживність і соковитість. Доведено, що це одне з найбільших джерел необхідних амінокислот для підтримки нашого організму. Зручно брати із собою на риболовлю чи дачу, аби швидко та смачно втамувати голод. У поєднанні з розмаїттям каш, консервована свинина стає гарним обідом або вечерею для всієї родини. Шматочки ніжного м’яса ідеально посолені та приперчені. Ми дбаємо про смак, а ви – про насолоду!

   Cклад: свинина напівжирна, свинина жирна,  сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний, підсилювач смаку та аромату Е621.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

Яловичина «Поліська»

Тільки відкриваєте баночку, а настрій вже на висоті. Найніжніша яловичина разом із запашним лавровим листом створюють незабутній аромат. Дотримуючись українських м’ясних традицій, ми створили для вас цілу диво-порцію досконалих смаків,  що гарно доповнять будь-яке застілля.

   Cклад: м’ясо яловичини, жир яловичий витоплений, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний горошком, лавровий лист.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

Язики свинні у власному соку

Свинні язики – один із найдовершеніших делікатесів серед м’ясної продукції в Україні! Їх ніжна та м’яка текстура підкорює серця й рецептори з першого шматочка. Візьміть із собою на природу, адже це ідеальний варіант ситного перекусу навіть для великої компанії. Гарантуємо найвищу якість і беззаперечну натуральність продукту.

   Cклад: субпродукти м’ясні першої категорії (свинячі язики), цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 3 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

Щічки свинні

На той випадок, коли захочеться посмакувати чимось корисним і смачним водночас. Свинні щічки – це важливе джерело білків і жирів для нашого організму, які дають довготривалий заряд енергії та бадьорості. Чудово поєднуються з улюбленими домашніми стравами, додаючи їм виразніших смакових барв. Особливо радимо подавати разом зі смаженими грибами та брюссельською капустою – така смакота западе в душу кожному!

   Cклад: свинячі щічки, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист, підсилювач смаку та аромату Е621.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

М’ясо індиків у власному соку

Продукт, який високо цінується в кулінарній царині. М’ясо індика славиться своєю неймовірною ніжністю й делікатністю. Завдяки пікантним барвам цибулі, моркви, солі й перцю, ви зможете сповна насолодитися його соковитими смаками. Подавати можна з найрізноманітнішими гарнірами, яких тільки забажає душа. З такою консервацією ви витрачатимете менше часу на приготування та більше часу на задоволення.

   Cклад: м’ясо індиків, морква, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

Сніданок м’ясний з яловичиною

   Cклад: м’ясо яловичини, шкурка свиняча, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець духмяний горошком, перець чорний мелений, лавровий лист.

   Вага: 325 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 3 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

КОНСЕРВА З ГОЛОНКИ

М’ясні консерви в Україні це щось.  А консерва зі свинячої голонки нашого виробництва – це взагалі любов з першої ложки.  Виготовлена за українською рецептурою. Ситна, м’ясиста й пахне апетитно!  Чудово смакує на природі з хлібом і вдома разом з кашею чи картоплею.  Рекомендуємо спробувати всім м’ясним гурманам! 
   Cклад: голонка свиняча, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

яловичина тушкована

Яловичина тушкована — не тільки одна з найулюбленіших консервованих страв туристів. Вона входить до складу багатьох кулінарних рецептів. Її додають у борщ, солянку і розсольник, у якості начинки — до вареників, пельменів і рулетів. Вона добре поєднується з будь-якими гарнірами — від рису до овочів, а також із сухофруктами та медом, що надають їй оригінального смаку. Усе це варто спробувати!

   Cклад: м’ясо яловичини,  цибуля ріпчаста, сіль кухонна,  перець чорний горошком, лавровий лист.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: м’ясо яловичини,  цибуля ріпчаста, сіль кухонна,  перець чорний горошком, лавровий лист.

   Вага: 525 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 4 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

М'ЯСо курей У власному соку

Це  100% заряд ситості під час туристичних походів та літніх фестивалів. Це ваш смачний варіант, щоб «підкріпитися» на природі  і навіть тоді, коли дружина поїхала гостювати до мами. «Вербена Meat» створили консерви з м’яса курей, із шматочками натуральних овочів, приправлені духмяними спеціями. Ця м’ясна консерва вживається з хлібом, кашею і картоплею. Умм… Смакує по-українськи!

   Cклад: м’ясо куряче, морква, цибуля, сіль, перець.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: м’ясо куряче, морква, цибуля, сіль, перець.

   Вага: 525 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: м’ясо куряче, морква, цибуля, сіль, перець.

   Вага: 325 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

СВИНИНА ТУШКОВАНА

Соковита свинина… о , так! Це без сумніву м’ясо №1 в Україні.  Ми затушкували ваше улюблене м’ясце, приправили його духмяними спеціями й додали цибульки. Аромат божественний, а на смак ще краще! Свинина тушкована в банках  – ідеальний вибір для відпочинку в лісі, для чоловічих вилазок на рибалку і за домашнім столом.

   Cклад: м’ясо свинини, цибуля, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: м’ясо свинини, цибуля, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.

   Вага: 525 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 4 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: м’ясо свинини, цибуля, сіль кухонна, перець чорний, лавровий лист.

   Вага: 325 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 4 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

СВИНИНА "ВОЛИНСЬКА"

Ситно, корисно й м’ясисто! На Волині вміють готувати смачні консерви зі свинини так, щоб аж слинки текли. Натуральне м’ясо, шматочки цибулі, перець і лавровий лист додають аромату й пікантності. Ця консерва чудово смакуватиме у туристичних походах і вдома, коли ліньки щось готувати.
   Cклад: свинина нежирна, свинина жирна, шкіра свиняча, цибуля, сіль кухонна, перець, лавровий лист.

   Вага: 500 г.

   Упаковка: скляна банка з металевою кришкою.

   Термін придатності: до 2 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: свинина нежирна, свинина жирна, шкіра свиняча, цибуля, сіль кухонна, перець, лавровий лист.

   Вага: 525 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 4 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

   Cклад: свинина нежирна, свинина жирна, шкіра свиняча, цибуля, сіль кухонна, перець, лавровий лист.

   Вага: 325 г.

   Упаковка: жерстяна банка.

   Термін придатності: до 4 років.

   Зберігати при температурі 0 +20⁰C.

   Групова упаковка по 6 штук.

Наша адреса

вул.Маяковського, 44

м.Нововолинськ

Волинська область

45400

Виробничі потужності

вул.Княгині Ольги, 68

м.Нововолинськ

Волинська область

45400

Маєте питання?

+38 067 329 56 74

info@verbenameat.com.ua

пн-пт – 8:00-17:00